greek

Eπίσημος Αντιπρόσωπος Καβάλα -Ξάνθη-Κομοτηνή

ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΟΙΚΙΑ (ΣΥΣΤΗΜΑ HOME ALARM)

Η εξασφάλιση της οικίας σας δεν είναι μόνο η εξασφάλιση για τα υπάρχοντα της αλλά  είναι και μία ηρεμία για το μυαλό.

Στην Champion Ellenic Security έχουμε καινοτόμα προϊόντα ασφαλείας και λύσεις, ειδικά για τις κατοικίες που έχουν ως αποτέλεσμα να σας εξασφαλίσουν ηρεμία και επιπλέον να κάνετε το σπίτι σας ένα ασφαλές καταφύγιο για εσάς και την οικογένεια σας.

Μπορεί να υπάρχουν πολλοί λόγοι για τους οποίους δεν μπορούμε πάντα να βρισκόμαστε στα σπίτια μας ή σε χώρους εργασίας αλλά διατρέχουμε πάντα τον κίνδυνο να δεχτούμε κάποιον εισβολέα/διαρρήκτη σε αυτά. Γι αυτό  είναι σημαντικό να κάνουμε το καλύτερο δυνατό για να ελαχιστοποιήσουμε τον κίνδυνο αυτό.

Η εγκατάσταση από την Champion Ellenic Security ενός σύγχρονου συστήματος συναγερμού στην κατοικία θα αποθαρρύνει έναν εισβολέα/διαρρήκτη στην προσπάθεια του να εισέλθει στον χώρο σας. Ακόμα και αν κάποιος προσπαθήσει να παραβιάσει τον καλυπτόμενο χώρο σας η παρακολούθηση του συστήματος από εμάς, εξασφαλίζει ότι θα εντοπιστεί άμεσα.

Η παρακολούθηση του συναγερμού από το 24ωρο Κέντρο Λήψης Σημάτων της G4S (συνδέεται με την άδεια σας) έχει ως αποτέλεσμα το Κέντρο Διαχείρισης Περιστατικών της G4S να δημιουργήσει μια άμεση απάντηση σε ένα συμβάν συναγερμού και να ειδοποιηθούν άμεσα οι αρμόδιες αρχές και τα περιπολικά της επιχείρησης. 

 

Συστήματα Home Alarm για την προστασία και την αποτροπή

Οι αντικλεπτικοί συναγερμοί της Champion Ellenic Security για την κατοικία σας ή τον χώρο εργασίας θα προστατεύσουν αποτελεσματικά την οικογένεια σας και τα τιμαλφή σας. 

Σε περίπτωση μιας απόπειρας διάρρηξης, ο αντικλεπτικός συναγερμός τελευταίας τεχνολογίας θα ειδοποιήσει άμεσα το 24ωρο Κέντρο Λήψης Σημάτων της G4S για την ειδοποίηση των αρμόδιων αρχών.

 

Καλέστε τον ΕΙΔΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΟ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ της εταιρείας για μια Ενημέρωση Εντελώς ΔΩΡΕΑΝ

Επικοινωνία:

Κεντρικά Γραφεία  

Μ.Αλεξάνδρου 38-44 , (1ος όροφος)

 Νέο Εμπορικό Κέντρο

 Καβάλα 65302

 τηλ. & Fax +2510221934
------------------------
Ξάνθη - τηλ. 2541102039
Κομοτηνή - τηλ. 2531401621
Θάσος - κιν. 6937451230
Δράμα - κιν. 6937755529
Σέρρες - τηλ. 2321053316

info (@) championellenic.gr

Γιατί Εμας

  • Γιατί είμαστε το πιο εκτεταμένο δίκτυο ασφάλειας στην περιοχή

  • Γιατί αντιπροσωπεύουμε αποκλειστικά τον μεγαλύτερο οργανισμό λύσεων ασφάλειας στον κόσμο G4S στην περιοχή Αν. Μακεδονία και Θράκης  (Καβάλα-Ξάνθη-Κομοτηνή)

  • Γιατι τα προϊόντα παρέχονται με εγγύηση και οι υπηρεσίες με πιστοποίηση

  • Γιατι οι άνθρωποι μας είναι έτοιμοι και διαθέσιμοι να σας εξυπηρετήσουν όλο το 24ωρο 365 ημέρες

Video Chat